lauantai 14. heinäkuuta 2012

Akaan Seutua ja muuta

Akaan Seutu ja lehden päätoimittaja kirjoittaa omassa blogissaan Aseman seudun rakennuksista. Käykää titta på tuo linkki. Päätoimittajan kanssa olen kovasti eri mieltä aseman kaavasta. Akaan Seutu on myös kirjoittanut paljon rivitalosta. Paljon myönteistä:) Kiitos siitä!

Naputtelin äsken tähän jo paljon muutakin, mutta lupasin edellisessä kirjoituksessani, jotta politikointi ja lobbaus jäisi muiden harteille.

Akaassa keskustellaan paljon asuntomessuista. Perjantain lehdessä juttu taasen rivitalosta.

   Messuilla oikein extra suuri numero...rivitalohan se siellä jälleen:)

Ei nyt tämä nörtteily oikein onnistu minulta. Atk- ja ohjelmointiopettajani Tomi Nakari heittäisi tähän F-alkuisen sanan ja dissaisi minut alimpaan helvettiin!

No mutta asuntomessuista vielä muutama kirjain. Olisihan se toki hienoa, jos tuommoinen vetonaula saataisiin kaupunkiimme? Ratamestarin talohan voisi toimia infopisteenä, sillä rautatietä ja muita julkisiahan messuväki käyttäisivät...Tampereellahan alueelle ei pääse omalla kulkuneuvolla. Ratamesrtarin vanha miljöö varmasti viehättäisi, tästä sitten bussikuljetukset veisi väen itse alueelle.  Not bad?

Googlettamalla suomen kaamein kämppä, sivustoni on jo kivunnut kymmenenneksi!!!! Kävijöitä blogissani on ollut nyt viikon aikana päivästä riippuen 100-400kpl. Aika huimaa, sanoisinko? Tämähän on oikein suksee:), toki huomaan, että Akaan Seudun puffi auttaa jonkin verran.

1 kommentti:

  1. T.Nakari vihjaisi myös kuinka nopeasti hänen mummonsa olisi tehnyt kyseisen koodauksen ;) tosi hyvää jälkeä, ootte tehnyt hienoa työtä!:) -tiina

    VastaaPoista