torstai 19. tammikuuta 2012

Työmaakatsaus Ensimmäinen satsi tavaraa saapui työmaalle. Toijalan Rakennustarvike tarjosi parhaan hinnan tällä erää. Lunta tuprutti taasen ihan mukavasti. Kyprocit jäivät pressujen alle ja aiottu kantoprojekti jäi seuraavalle päivälle.
 Mr Mallorca kohteessa:) Koska edellinen kuvassa ei ollut virallinen "firman" univormu, niin otos päätettiin korjata nyt! Edellinen foto oli ns. "firman" oloasu, jota käytettään vapaa-ajalla. Edustusasu julkaistaan harjakaisissa.

 Puoli km lautaa.
 Hermeeettinen määrä kipsilevyä odottaa ruuvausta.
 Edelleen lautaa!
 Runkotolppaa.
 Myynnissä 150€

 Myynnissä 150€


 
Tämä pitänee säilyttää muistona purku-urakasta.


Coreasiaa pitänee hiukan taasen kirjoittaa. Aina välillä mieleen tupsahtaa, että tämä blogi on myös rakennuspvkirja. Interaktivisuuden puuttuessa pitää nyt vain keksiä näitä aiheita itse. Lukijoita riittää hyvin ja toivoisinkin, että laittaisitte kommenttia, erityisesti neuvoja ja haukutkin käy, mikäli ovat aiheellisia! Itse projektissa ei ole edelleenkään tullut mitään pommeja eteen. Lähinnä karu todellisuus on nyt läsnä, jotta rahaa rupeaa palamaan tästä pv:stä eteenpäin ja rutkasti. Ensimmäinen varsinainen tavaratoimitus on pihassa ja rankin työvaihe edessä. Kipsilevyvuoraus ei ole sitä mukavinta puuhaa nimittäin! Nykyisten säädösten mukaan kohteessa pitää olla palo-osastointi. Ensin mietimme vintille tekevämme sen, mutta Airaksisen mukaan sisäpuolen osastointi on edullisempi. Sääli sinänsä, sillä hienot paneloinnit menevät piiloon. Sähköt toki kulkeutuvat rasioihin nykyisten pinta-asennuksien sijaan. Kätevää, mutta toisaalta pinta-asennukset ovat jotenkin tyyliinsopivia? 

Ei tällä erää muuta. Joku kysellyt jo muuten asuntoa? Valmistuminen huhtikuun jlk. Vaikea vielä tässä vaiheessa sanoa, mutta jahka viemäriasiat saamme tehtyä, niin uskaltaa sanoa paremmin aikataulun. Vuokra on jossain 9m2/m2, vesimaksu käytön mukaan. Sähkönkulutus riippunee käyttäjästä. Jonkun motin puuta/lämmityskausi laitetaan Firman piikkiin. Luottotiedot toki katsastetaan. Haku kämppiin spostilla pasiniklas@hotmail.com.

2 kommenttia:

  1. Pasi, tää sun blogi on lopetusuhan alla, jos noi kuvat ei häivy !!!! ;DDD

    VastaaPoista
  2. Siis vuokra mennee alle 500 euron per kk? Ei paha ollenkaan.. Kyllä tuossa kelepais kiikkustuolissa kuistilla istuksia ja tuumailla, että mennäkkö leffaan vaiko leskeen. -PN

    VastaaPoista