tiistai 22. toukokuuta 2012

Teksti ilman kuvia vaihteeksi...

Tänään tulee tuo Vlk:n lehti ja ajattelin sen skannata tänne myöhemmin. Ajattelin kumminkin naputella muutaman sanan vielä etkoiksi.

Vuokrailmoitukseni viime perjantain Akaan seudussa sai aikaan oikeen soittoruuhkan. Projektia ennen, tai siis rivitalon ostotarjousta jättäessäni, tein eräänlaisen kustannusarvion kohteesta... jokainen tervejärkinen miettii vuokrakohdetta hankkiessaan myös, jottakutta mahtaako kukaan haluta asua siinä? Perustelin paikalla ja ...että siis kohde josta pääsee helposti Toijalan taaksekkin, missä se nyt sitten lieneekin? Puutalo/kivitalo, melu ja siis kaikenlaisia juttuja tuli mieleeni. SWOT analyysissä kyselin eri ihmisiltä kannanottoa asiaan? Moni sanoi, että kuka nyt tuossa ydinkylässä haluaa olla akvaariossa kaikkien katottavana? No nyt sitten ähäkutti niille:)

Vuokralaiset on mulle nyt yhteistyökumppaneita. Mielestäni sain semmoisen heterogeenisen edustuksen, anteeksi jo etukäteen jos vuosikymmenet menevät pahasti pieleen!, mutta 1940-1990 luvun kumppaneita. Viisautta ja nuoruuden intoa, toki siitä väliltäkin. Toivottavasti tulevat komppaamaan niin minunkin, kuin toisiensakkin kanssa. Totisia ehdokkaita tuli reilusti toistakymmentä, joten olisi siis tilausta uudelle projektille. No resurssit tuli kyllä rivitalojen suhteen täyteen.

Palailen nyt useammin toukokuun lopulla asiaan. Kesäkuussa pidän pienen loman ja aktivoidun jälleen projektin lopulla kesäkuun lopulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti