keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Update

 Morjensta taas pitkästä aikaa! Edellisestä päivityksestä on aikaa jo tovin, mutta naputeltavaa ei ole ollut paljoa. Ei myöskään voi unohtaa tätä "corea", eli blogin päätehtävä on toimia rakennuspvkirjana, eikä kaikenmaailman höpinöitä liene täällä raapustella:)

Projektin suhteen viimeiset kolme viikkoa on ollut aika hidasta puurtamista. Kattojen oikominen oli työläs! Katot olivat kallellaan useita senttejä ja seinätkin muutaman.
 Levytys on taasen sujunut nopeasti, kunhan koolingit ollaan saatu passiin. Kuvat ovat otettu 4A4:stä lähtien pienimpään päin.

Ylläreitä ei ole tullut, lukuunottamatta neloskämppän keittiön lattiaa. Jouduimme purkamaan vanhan vesivuodon, mutta onneksi se oli ollut hyvin pieni.
 4A3 käppän kuvia

 4A2 kuvia 4A1 kuvia
 Tässä kämpässä lisäeristykset oli jo tehty, joten levytys tehdään suoraan pinnoille, lukuun ottamatta kylppäriä ja eteistä.
Jatkossa kiinteistöllä alkavat sähkötyöt. Mr Mallorca jatkaa levytysten parissa. Keittiöt tulivat tänään ja uskoisin kahden viikon päästä ensimmäisen keittiön jo rakennettavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti