torstai 26. huhtikuuta 2012

Proletaaria meinikiä, onneksi Vappu tulee!



 Taas on tovi vierähtänyt! Kaikki kämpät ovat levyissä ja ja suuri osa pinnoista maalia vailla. Viimeisen kuukauden aikana tuntuu, että projekti on edennyt aivan huimasti.

Levytys on toki nopsaa touhua, mutta aina se vaan yllättää. Hiomapöly peittää asuntojen pintoja, mutta siivouksen jäljiltä voi imagenereerata huoneet valmiina.

 EK:ta lattioihin.
 Uuden sähkökaapin runko.
 Vanha kaappi kipsipölyn peittämänä.
 Jokaisen keittiöön jätetään tiilimuuri näkyviin. Hiukan kirkasta lakkaa päälle vaan!
 Vedot sähkökaapeille
 Keittiö


 Askolandian tuolille on löytynyt rempan jälkeistä käyttöä! Nimittäin meikäläisen perintökirjapöydän tuolina. Fototetaan sitten kesä/heinäkuun vaihteessa.
 Talon väriksi suunniteltu antiikkista siniharmaata. Myykilaudat tummemmalla harmaalla, mikäli rakennusvalvonnalle käy?
 Remonttisähköboksi.
Nämä kittilastat suuntaavat uudelle työmaalle:)

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Mämmiä

 Kohta on jo pässiäinen ovella:) Kohta on myös levyt mämmissä, eli tasoitteet kyproclevyissä! Työmaalle on kiva tulla, kun huomaa pintatöiden olevan jo täydessä vauhdissa.

Maansiirtoasiat selviänevät lauantaina, samoin vesi/viemäri/hulevedet viimeistään alkuviikosta. Kunnan on ollut vaikeaa selvittää näitä viemäriasioita. Alueesta tehtiin selvitys vasta tammikuussa. Rivitalon viemäri kulkee reilu kaksi metriä maanpinnan alla ja kaadot olisi parasta saada kerrasta kuntoon!

Hiukan negatiivisia uutisia on myös tullut. Pitkään haavena oli kohteen valmistuminen kesäkuuksi, mutta liian hätäiseksi tuo aikataulu oli suunniteltu. Nyt mennään kesäkuun loppuun suosista! Ahneella on usein paskainen loppu:)
 Kuvia tasoitustöiden edistymisestä









 Jotta palokatkot olisivat vimpan päälle tehty, niin vaatekaapit vuorataan myös kipsilevyllä.


 Sinänsä sääli vuorata muotiväri kipsilevyllä!

Työmaalla on totisesti kiesiä ja urakka totisesti edistyy kovaa vauhtia! Palaan taasen uusien fototuksien kera pääsiäisen jälkeen. Jonain kertana voisin avata budjetin...välitilintarkastuksen paikka voisi olla huhtikuun puoliväli. Silloin on projekti rullannut jo 5kk!