maanantai 23. tammikuuta 2012

Levytys


Puoli km lautaa löytää tiensä kattoon.
 Sirkkeli laulaa seuraavat päivät!
 Muutama kaiffari on kysellyt kohteen sijaintia? Tuo ramppi edessä vie rautatietunneliin!

Ykkos- ja kakkosraide pihalta katsottuna.
















perjantai 20. tammikuuta 2012

Piippu ja muuta

Taitanee olla nyt toinen teksti ilman kuvia raksalta, mutta kuten olen vilautellut kevennyksiä tänne, niin tässäpä meidän koko perheen kultamussukka. Lapsella on monta nimeä! Max, Maxidudepuu, Dude, Dudepuu, Dudepuvissimo...Dude on 3v1kk, Shar Pein ja Lassien sekosikiö, seko sinänsä, että sillä on hyvin ihmeellisiä manööverejä. Hiukan nyt vaikea selittää, mutta aika melkoinen tapaus se on!! Dude on ollut jokatapauksessa tärkeä hemmo tässä rehabilitaatiossani. Ennenkaikkea se heebo, jonka kanssa on tullut kuntoutettua selkää päivittäin lenkkeillen. Vaikka olen aina ollut eläinrakas, kolme Sakemannia kasvattanut, niin Dude on kaikista mielettömin! Tämä meni nyt offCore osastolle. Nyt Asiaan!

Raksalla kävi nokisutari. Keskimmäiset hormit kunnossa, BUT ulommaiset käyttökiellossa! Hatut pitänee purkaa varovasti, jottei tiiliä tipu hormiin. Muuraamme ja pellitämme nuo sitten kesällä. Tänään kämpät on tyhjennetty kaikesta sälästä. Maanantaina kipsilevyt kannetaan sisään ja levytys alkakoon. Tilasin Hieroja Terho Lehdolle Mr. Mallorcalle ajan, myös appari saa vkonloppua vasten hieronnan. Toivottavasti jätkät toipuvat seuraavaksi maanantaiksi? Nyt vkonloppua kaikille. Itse olen juhlissa lauantain ja toivottavasti myös sunnuntaina. Suurena Tampereen Pyrinnön fanina juhlimme Suomen Cupin voittoa su iltana!!!! Hope so!

torstai 19. tammikuuta 2012

Hermeettinen kasvu!

Järkytyin äsken, kun katsoin kävijämääriä! Eilen jo melkein 500 kävijää! Härre Good sentään. Kohta koko Toijala täällä! Yritän suoltaa tekstiä ulos parhaani mukaan. Mielestäni paras offCore topikki on tuo VR:n AA-seuran kutsu, joka löyty rakenteista! Käykää kurkkaamassa! Ja mikäli joku elossa olevista VR:läisistä on ottanut osaa, niin kertokaa nyt ihmeessä osallistumismäärä, tai jotakin:)

Työmaakatsaus



 Ensimmäinen satsi tavaraa saapui työmaalle. Toijalan Rakennustarvike tarjosi parhaan hinnan tällä erää. Lunta tuprutti taasen ihan mukavasti. Kyprocit jäivät pressujen alle ja aiottu kantoprojekti jäi seuraavalle päivälle.
 Mr Mallorca kohteessa:) Koska edellinen kuvassa ei ollut virallinen "firman" univormu, niin otos päätettiin korjata nyt! Edellinen foto oli ns. "firman" oloasu, jota käytettään vapaa-ajalla. Edustusasu julkaistaan harjakaisissa.

 Puoli km lautaa.
 Hermeeettinen määrä kipsilevyä odottaa ruuvausta.
 Edelleen lautaa!
 Runkotolppaa.
 Myynnissä 150€

 Myynnissä 150€


 
Tämä pitänee säilyttää muistona purku-urakasta.


Coreasiaa pitänee hiukan taasen kirjoittaa. Aina välillä mieleen tupsahtaa, että tämä blogi on myös rakennuspvkirja. Interaktivisuuden puuttuessa pitää nyt vain keksiä näitä aiheita itse. Lukijoita riittää hyvin ja toivoisinkin, että laittaisitte kommenttia, erityisesti neuvoja ja haukutkin käy, mikäli ovat aiheellisia! Itse projektissa ei ole edelleenkään tullut mitään pommeja eteen. Lähinnä karu todellisuus on nyt läsnä, jotta rahaa rupeaa palamaan tästä pv:stä eteenpäin ja rutkasti. Ensimmäinen varsinainen tavaratoimitus on pihassa ja rankin työvaihe edessä. Kipsilevyvuoraus ei ole sitä mukavinta puuhaa nimittäin! Nykyisten säädösten mukaan kohteessa pitää olla palo-osastointi. Ensin mietimme vintille tekevämme sen, mutta Airaksisen mukaan sisäpuolen osastointi on edullisempi. Sääli sinänsä, sillä hienot paneloinnit menevät piiloon. Sähköt toki kulkeutuvat rasioihin nykyisten pinta-asennuksien sijaan. Kätevää, mutta toisaalta pinta-asennukset ovat jotenkin tyyliinsopivia? 

Ei tällä erää muuta. Joku kysellyt jo muuten asuntoa? Valmistuminen huhtikuun jlk. Vaikea vielä tässä vaiheessa sanoa, mutta jahka viemäriasiat saamme tehtyä, niin uskaltaa sanoa paremmin aikataulun. Vuokra on jossain 9m2/m2, vesimaksu käytön mukaan. Sähkönkulutus riippunee käyttäjästä. Jonkun motin puuta/lämmityskausi laitetaan Firman piikkiin. Luottotiedot toki katsastetaan. Haku kämppiin spostilla pasiniklas@hotmail.com.





tiistai 17. tammikuuta 2012

Minä vs Teuvo Loman






Arvasin alussa blogin nimeä tuskaisesti synnyttäessä, että johan nyt tämä sekoitetaan Subilla esitettävään Suomen kaamein kämppä- formaattiin. Melkein poikkeuksetta sisustusohjelmissa esiintyy vähemmistöön kuuluva henkilö.

Eikä mikään ihme! Itse urani alussa tarjoilijana toimiessani sain monta homofrendiä. Luovuus ylipäätänsä kukkii hiukan eri sykkeellä kuin meillä heteroilla! Itse en ole kaapissa, joten en voi myöskään poistua sieltä:)

Luovan osuuden projektissa saa luvan hoitaa Mr. Mallorcan vaimo Mari Toivettula, joka on opiskellut sisustussuunnittelua. Tosin Mari on tällä hetkellä suuttunut, sillä torppasin hänen keittiöplanin marssiessani pihin ajatusmaailmani kanssa Kvik:iin. Väriplaneerausta ja mahdollisesti tapettivalintaa olen kuimminkin miettinyt vielä Marin kanssa käyväni läpi...jos Mari vielä ylipäätänsä haluaa myydä palvelujaan minulle?

Tapettimaailma. Toijalassa on käsittääkseni toiminut kolme tai neljä tehdasta aikanaan. Sandudd ja Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola jatkavat perinteitä kaupungissamme. Sanomattakin selvää, että tapetit hommataan paikallisilta toimijoilta. Itse olen aikoinani 90-luvun puolivälissä tapetoinut toimitusjohtajan huoneen Sandudilla. Jää nähtäväksi, jos blogini saa lukijoita lisää, niin voisin jopa kokeilla ruinaavani ns. sponssisopparilla muutaman rullan?

Lukijoita? Tämä viikko on ollut yhtä juhlaa, eilen taisi käydä jo pari sataa silmäparia täällä ja kommenttia tulee hyvin Facebookissa. Yritän pitää tekstinsuoltamisen päivittäisenä tätä vauhtia. Pankinjohtaja ei ole vielä irtisanonut lainojanikaan:), joten homma ihan paletissa. Nyt tarvii kyllä panna pari lappua menemään hänelle, jotta rahaa irtoisi lisää. Kuulumisiin ja kaikille hyvää talvipäivää toivottaen!